eysan-beauty-logo

HİZMETLERİMİZ

Eyşan Beauty'de Güzellik Sanata Dönüşür

American

Amerikan/Medical Cilt Bakımı

Cildimiz, sağlığımızın bir yansımasıdır ve medikal cilt bakımı, cildinizi hem estetik hem de sağlık açısından en iyi durumda tutmak için benzersiz bir yaklaşım sunar.

laser-epilasyon

Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon, modern güzellik standartlarına uygun olarak tasarlanmış, etkili ve konforlu bir çözüm sunar.

leke-tedavi

Leke Tedavisi

Cildinizdeki lekelerden kurtulma ve pürüzsüz bir cilt elde etme arzusuyla yanıp tutuşuyorsanız, leke tedavisi sizin için ideal bir çözüm olabilir.

cilt-analiz

Cihaz Destekli Cilt Analizi

Günümüzde teknolojinin güzellik dünyasına kattığı yeniliklerden biri de cihaz destekli cilt analizi. Bu yenilikçi yaklaşım, cildinizin ihtiyaçlarını belirlemenin ve kişiselleştirilmiş bir güzellik rutini oluşturmanın en modern yollarından biridir.

diyetisyen

Diyetisyen

Diyetisyen Rehberliğinde Sağlıklı Yaşam: Beslenme Yolculuğunuzda Uzman Eller Sağlıklı bir yaşamın temeli, doğru beslenme alışkanlıklarıyla atılır. Bu yolda size rehberlik eden kişi ise bir diyetisyen olabilir.

kalici-makyaj

Kalıcı Makyaj

Günün stresi ve tempolu yaşam koşulları içinde, makyaj rutini zaman zaman bir zorluk olabilir. İşte tam da bu noktada, kalıcı makyaj devreye giriyor ve doğal güzelliğinizi her an korumanın pratik bir yolunu sunuyor.

Kuaför, Kaynak Saç, Menikür, Pedikür, Profesyonel Makyaj

Kuaför, Kaynak Saç, Manikür, Pedikür, Profesyonel Makyaj

Hayalinizdeki saç modeline kavuşmak, bakımlı eller ve ayaklarınıza özen göstermek için bir güzellik rotası arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Kuaför, kaynak saç, manikür ve pedikür hizmetlerimizle sizi kucaklayan bir güzellik deneyimi sunuyoruz.

sauna

Sauna, Buhar Odası, Tuz Odası

Günün stresinden arınmak, zihinsel ve bedensel rahatlama yaşamak için, spa deneyimimizdeki sauna, buhar odası ve tuz odası sizleri bekliyor. Bu eşsiz üçlü, doğal unsurların birleşimiyle sizi tazeleyecek ve enerjinizi yeniden canlandıracak bir güzellik deneyimi sunuyor.

sac-ekim

Saç Ekimi

Saç dökülmesi, hem erkeklerde hem de kadınlarda yaşlanmanın doğal bir sonucu olabilir. Ancak, saç ekimi bu soruna modern ve etkili bir çözüm sunar.

estetik

Estetik Çözümler

Güzellik, kendinizi iyi hissetmekle başlar. Estetik çözümler, doğal güzelliğinizi vurgulamanın ve belirginleştirmenin modern ve etkili yollarını sunar. Sizi rahatlatan ve özgüveninizi artıran estetik uygulamalar ile kendinizi daha iyi hissedin.

saglik-turizm

Sağlık Turizmi

Sağlık turizmi, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınıza yönelik kapsamlı ve benzersiz bir deneyim sunan bir yolculuktur. Yıllar içinde giderek popülerleşen bu trend, insanların sağlık hizmetlerini, estetik uygulamalarını ve iyileştirici terapileri dünyanın dört bir yanında keşfetmelerine olanak tanır.

Akademi

Akademi

Güzellik sektöründeki yaratıcı ve yenilikçi trendlerle buluşmak, kariyerinizi güzelleştirmek istiyorsanız, Eyşan Beauty Akademi tam size göre! Profesyonel eğitmen kadrosuyla güzellik ve estetik dünyasına adım atmak, sertifikalı bir uzman olmak için en doğru yerdesiniz.

Hamam

Hamam, tarih boyunca birçok kültürde temizlik ve şifa ritüeli olarak değer kazanmış bir geleneğin ta kendisidir. Bu benzersiz deneyim, sadece bir yıkanma ritüeli değil, aynı zamanda zihinsel ve bedensel rahatlamanın kapılarını aralar.

erkek-kuafor

VIP Erkek Kuaförü

Kendine özen gösteren erkeklerin tercihi, lüks ve özel bir hizmetle buluşmak. VIP Erkek Kuaförü olarak, sadece saç kesimi değil, aynı zamanda bir yaşam tarzının yaratılması için size benzersiz bir deneyim sunuyoruz.

Bolgesel incelme

Bölgesel İncelme

Formda bir vücuda sahip olmak, kendinizi iyi hissetmenin ve özgüvenin anahtarıdır. Ancak bazen, belirli bölgelerdeki fazla yağ birikimleriyle başa çıkmak zor olabilir. Bölgesel incelme yöntemleri, bu sorunları çözmenin ve istediğiniz vücut hatlarına kavuşmanın etkili bir yolunu sunar.

spa-cift

Kadınlara Ve Eşlere Özel Spa

Modern hayatın getirdiği yoğun tempo içinde kendinize zaman ayırmak ve biraz şımartılmak istiyorsanız, Kadınlara ve Eşlere Özel Spa deneyimimiz tam da aradığınız şey! Siz ve sevdikleriniz için tasarlanmış özel spa paketlerimizle, stresten uzaklaşıp, huzuru keşfetmek için ideal bir fırsat sunuyoruz.

solaryum

Solaryum

Hayalinizdeki sağlıklı ve bronz ten için solaryum, güvenli ve etkili bir seçenektir. Solaryum, cildinizi güneş ışınlarına maruz bırakmadan, kontrol altında ve kontrollü bir şekilde bronzlaşma imkânı sunar.

× Randevu Oluştur?